Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/oskarstr/public_html/wp-content/themes/pixel-linear/functions/function-extras.php on line 62
Välkommen till Oskarströmsdagarna 2018 - Oskarströmsdagarna Välkommen till Oskarströmsdagarna 2018 - Oskarströmsdagarna

Den 27 och 28 juli är det åter dags för Oskarströmsdagarna.

Kom och upplev två festliga dagar för stora och små med Tivoli, Marknad, sång, dans, musik, aktiviteter och mycket mer. Även i år är det tänkt att vi håller till på ”inne på Johns Manvilles (f.d Jutans) område. Liksom förra året blir det Tivoli för hela familjen och scen och dansbana under tak för att vara väderoberoende.

Hjärtligt välkomna till två dagar fyllda med aktiviteter för hela familjen där vi visar att Oskarström i allra högsta grad är ett levande samhälle!

Vill du vara med och visa upp din förening eller ditt företag? Skicka din intresseanmälan snarast till : marknad@oskarstromsdagarna.se

På sidan www.oskarstromsdagarna.se kommer du att få utförligare program om vad som händer respektive dag och mer information om knallar, utställare, föreningar, företag mm. Sidan kommer att fyllas på med ny information allt eftersom så titta gärna in lite då och då.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015 Pixel Theme Studio. All rights reserved.